Vision

Flyt væk fra gammeldags overvågningssystemer Vi gør videostyring let og smart

HVORFOR NSOFT VISION?

Hvordan kan du bruge denne software i en dynamisk virksomhed i realtid?
Her er et par eksempler:

VIDEOSTYRING & ANALYSE

Brug din nuværende IP-kameraopsætning til videostyring og forretningsanalyse. Bare forestil dig at have Google analytics til din detail, men meget lettere at bruge. Alt takket være kunstig intelligens. Hold øje med enhver detailhandel ikke kun ved at se streams, men ved at have adgang til de mest relevante data. Brug overvågningsfunktioner som kontinuerlig optagelse, livevisning, bevægelsesdetektering osv.

SPOR BESØGENDE MED HIGH-INDSATS

NSoft Vision genkender alle besøgende, der vises på dine placeringer. Du kan vælge enhver besøgende og mærke den, som du finder mest relevant. Alle identitetsoplysninger kan let redigeres og tilpasses. Import af identiteter med billederne giver systemet mulighed for at få øje på dem ved udseendet og underrette dig. På denne måde har du fuld kontrol over alle mindreåriges aktivitet, VIP-kunder og sorte-listede personer – du hedder det.

MÅLETEMPERATUR & OPHOLD SIKKER

Brug af Vision sammen med termiske kameraer muliggør feberdetektering med det samme med data, der vises på live streams. Styrken ved systemet er, at det identificerer personen og indsamler historiske data om temperaturen. På denne måde kender du den sidst målte temperatur for hver person. Derudover kan du bruge folketællingsfunktionen til at holde kontrol med belægning i lukkede rum og forhindre store sammenkomster.

FJERNADGANG OG TIMELINE-SØGNING

Cloudbaseret teknologi giver dig mulighed for at kontrollere begivenheder på tværs af websteder. At se live streams er båndbredde-venlig, og alle data er tilgængelige for central visning. Data registreres ikke kun, men leveres i dine hænder for at få meningsfulde og effektive resultater. Tilbagespoling af optagelser er nervepirrende og tidskrævende. Du behøver ikke længere undersøge gennem timer med optagelser. Træk optagelserne fra ethvert sted, kræv kun de mest relevante dele, og spar båndbredde. Søg efter optagelser efter ansigter, tid og identitetsstatus på en skalerbar tidslinje. Vi sørger for, at du kan reagere på stedet og forhindre skade på dine aktiver.

FORSTÅ KUNDETILFREDSHED MED VARMEKORT

Der er en enkel tilgang til forståelse af dine kunder, der ikke indebærer at stille spørgsmål eller få mange års erfaring. Du kan få et indblik i din kundeaktivitet på en visuelt venlig måde. Uanset om dine besøgende ser øvre, nedre, højre eller venstre sidede indhold, ved du det. Varmekortet viser attraktionsområder på en visuel-venlig måde, hvilket gør det let at assimilere og træffe beslutninger fra.

INDSIGT I FULD DETALJEDEMOGRAFIK

Forestil dig at have et komplet overblik over din besøgendes adfærd. Ikke kun at softwaren genkender hver besøgende, men den leverer dataene, så du kan have rapporter i forskellige perioder. Vælg at få vist daglige, ugentlige og månedlige rapporter uden ark og eksport. Data giver dig mulighed for at forstå trafiktendenser, travle perioder, besøgsdemografi, mest aktive besøgende og meget mere.

KUNSTIG INTELLIGENCE UDVIKLET FULDT I HUSET

Mere end 1,8 petabyte data blev brugt til at finjustere ydeevnen for ansigtsgenkendelse. Systemet fordøjer stadig lige under tusind gigabyte om dagen for at forbedre det endnu mere. Alle AI-funktioner er en del af et neuralt netværk og er spredt over fire dedikerede AI-modeller.

ANSIGTSGENKENDELSES FEATURE

Det er en funktion, der er i stand til at identificere og verificere en person fra et visuelt billede til et kamera. Ansigtsgenkendelse fungerer ved at sammenligne ansigtsegenskaber med alle identiteter, før de gemmes i en database. Denne funktion fungerer også i en dynamisk detailopsætning i adgangskontrolrum.

ALDER OG KØNSFORHOLD

Aldersforudsigelse beregner, hvor gammel hver registreret person er. Aldersforudsigelse udføres med en præcision, der falder inden for industristandarden på + -5 år over eller under den reelle alder. Kønforudsigelse giver et bestemt skøn over identitetens biologiske køn. Administrator kan vælge at ændre alder og kønsoplysninger for hver besøgende. Begge funktioner bruges til komplet demografisk rapportering.

FØLELSESGENKENDELSE

Følelsesgenkendelse lader dig forstå de besøgendes følelser og følelser på relevante øjeblikke. Dette hjælper med at genkende niveauet for kundetilfredshed. Det giver også indsigt i kvaliteten af din kundeforholdsstyring.

LIVE FÆLLES TÆLLING

Folk, der tæller, er live data, der viser antallet af personer, der er placeret foran kameraet. Disse data forbedrer bevidstheden i realtid uden behov for konstant at se kamerastreams.

EFFEKTIV SETUP MULIGHED

Hybridopsætning, der kombinerer den lokalt dedikerede server og cloud-implementering og dermed optimerer ressourceforbrug, lagringskapacitet og båndbredde

BETAL, SOM DU BRUGER

Prissætningen justeres baseret på antallet af kameraer, der udfører AI-behandlingen

24/7 KUNDESUPPORT

Vi tilbyder fjernhjælp via Zendesk og et grundigt hjælpeafsnit for at få et bedre greb om softwarens muligheder.

This site is registered on wpml.org as a development site.