Om os

Vi er en etableret virksomhed, som arbejder med web design, hosting, print og webadministration, samt meget andet web og it baseret. vi er motiveret og engagerer os i kundens tilfredshed, kundens ønsker og forståelse for de valg vi tager i processen.

Mission

Vi gør hvad vi kan for at opnå kunde tilfredshed samt god kommunikation med kunden, så kunder ikke føler sig udelukket fra det arbejde der bliver lavet for deres virksomhed, vi holder en professionel dog jævn kontakt med kunden for at opnå et professionelt og komfortabelt arbejd's miljø både for medarbejdere og kunder.

Vision

Vi arbejder sammen mod at blive en større og mere global og udbredt virksomhed, med en base af tilfredse kunder over hele verden, og på den måde udvide vores horisonter, kontorer og erfaringer med forskellige sider og syn på hjemmesider.

Facts

2013

I 2013 blev Star Media stiftet af Florens Yildiz med det formål at sælge hjemmesider, webshops, grafisk design & online markedsføring.

2014

I 2014 blev CherryWeb IVS stiftet af Alan Mark Kristensen, Søren Frisk & Kasper Bjerreskov med det formål at sælge hjemmesider, webshops, grafisk design, ERP & POS løsninger.

2017

I 2017 fratrådte Søren Frisk & Alan Mark Kristensen virksomheden og Florens Yildiz trådte ind som partner med Kasper Bjerreskov.

2017

Samtidigt med Florens Yildiz i 2017 trådte ind som partner og medejer af CherryWeb IVS, fusionerede Florens Yildiz tidligere virksomhed Star Media med CherryWeb IVS.

2019

I 2019 relanceres CherryWeb IVS med nye services og ny hjemmeside. Med denne relancering af virksomheden, fjernes ERP & POS løsninger og mange nye services tiltræder som print service, hosting m.m..

2019

I 2019 bliver der i et bestyrelsesmøde besluttet at CherryWeb IVS skifter navn til Trident Media IVS.

Vores team

Kasper Bjerreskov

Kasper Bjerreskov

PrestaShop Ekspert

Pernille Laursen

Pernille Laursen

Content Manager

Florens Yildiz

Florens Yildiz

WordPress Ekspert & Grafiker

This site is registered on wpml.org as a development site.